CORPUS CULINARI CATALA

CORPUS CULINARI CATALA

Varios autores

CORPUS CULINARI CATALA es un libro escrito por Varios autores tiene un total de 512 páginas , identificado con ISBN 9788482648156 CORPUS CULINARI CATALA se publicó en el año 2016




Libros de Varios autores

Ficha Técnica

  • Título: CORPUS CULINARI CATALA
  • Autor: Varios autores
  • Publicación: 2016
  • Editorial: La magrana
  • Género: Cocina
  • Isbn: 9788482648156
  • Páginas: 512
  • Encuadernación: Cartoné



Resumen

El Corpus del Patrimoni Culinari Català és el receptari més complet que mai sha fet de la nostra
gastronomia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- linventari més exhaustiu,
pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. Shi han recopilat 1.136 receptes numerades i ordenades
alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat -com lescudella barrejada, el
pollastre amb escamarlans, larròs a la cubana o les mandonguilles amb sípia i pèsols-, compilades en aquest llibre que
pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català. La realització daquesta gran
obra, fruit de més de vuit anys dinvestigació i que ha comptat amb la participació dexperts de prest igi
internacional, de cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya, dóna finalment com a resultat
aquest llibre.


Opiniones del libro "CORPUS CULINARI CATALA"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente

Libros similares de tu interés

CRAFT BREW
2016

Cocina

CRAFT BREW

Euan Ferguson

CUCINA E GASTRONOMIA VALENCIANA
2014

Cocina

CUCINA E GASTRONOMIA VALENCIANA

Ana Torrontegui Salazar

CUINA AMB FRUITES
2014

Cocina

CUINA AMB FRUITES

Miracle Serra Pladevall

CUINA CAPUTXINA
2010

Cocina

CUINA CAPUTXINA

Valentí Serra de Manresa

CUINA CASOLANA VEGANA
2017

Cocina

CUINA CASOLANA VEGANA

Varios autores

CUINA CORDILL. LOLI DOLIVA
2011

Cocina

CUINA CORDILL. LOLI DOLIVA

Varios autores