EL LLINDAR DE LETERNITAT

EL LLINDAR DE LETERNITAT


EL LLINDAR DE LETERNITAT es un libro escrito por Ken Follett tiene un total de 1152 páginas , identificado con ISBN 9788490627891 EL LLINDAR DE LETERNITAT se publicó en el año 2015
Libros de Ken Follett

TRIPLE
2003

Policíaco

TRIPLE

Ficha Técnica

  • Título: EL LLINDAR DE LETERNITAT
  • Autor: Ken Follett
  • Publicación: 2015
  • Editorial: Debolsillo
  • Isbn: 9788490627891
  • Páginas: 1152
  • Encuadernación: RústicaResumen

Tercer i últim episodi de la trilogia que presenta una versió novel?lada de la història del s. XX, des de la dècada dels anys seixanta fins a finals dels noranta, amb especial referència a lenderrocament del Mur de Berlín i la fase final del comunisme soviètic.
Continua en aquest títol lacció narrada en els anteriors: "La caiguda dels gegants" i "Lhivern del món". Es mantenen les famílies que representen diferents estrats i situacions de la societat europea i americana, encara que varien les persones a causa dels obligats canvis generacionals, derivats de les greus alteracions succeïdes al llarg del segle XX. La trama sinicia en plena guerra freda quan les relacions entre la URSS en expansió i el Món Occidental estan en el seu màxim grau de tensió. Els protagonistes, homes i dones, desenvolupen la seva activitat en els dos bàndols. Uns ocupen destacats posat al Kremlin de Kruschev, altres en la Alemanya de lEst sotmesa a Moscou o a la nova Cuba revolucionària de Fidel Castro. No falten els personatges, reals o ficticis, que operen en el Món Lliure i de manera particular en els Estats Units i Gran Bretanya. El Mur de Berlín, la crisi cubana dels míssils, lassassinat de Kennedy, la guerra del Vietnam, el cas Watergate, la cursa darmaments i la ruïna de la Unió Soviètica sobserven des dels diferents camps en els quals militen els protagonistes les vides dels quals, afectives i familiars es veuen influïdes, en major o menor grau, per aquests esdeveniments. Lobra ofereix una síntesi realista, atractiva i brillant des del punt de vista literari, dels anys finals dun segle agitat per revolucions i guerres devastadores que han provocat canvis profunds en lactitud i mentalitat de la població. Alteracions que han afectat, no només a les fronteres i règims polítics sinó també al valor de les normes morals que regeixen les relacions socials, el matrimoni i la família. La conducta dels personatges respon al clima dhedonisme relativista que busca la felicitat en el sexe i que lautor reflecteix en les nombroses escenes de contingut eròtic distribuïdes al llarg del relat. Ken Follet, (Cardiff, Gran Bretanya, 1949) figura entre els novel?listes actuals de més èxit dins i fora del seu país.Opiniones del libro "EL LLINDAR DE LETERNITAT"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente