EL NOI SENSE COLOR I ELS SEUS ANYS DE PELEGRINATGE


EL NOI SENSE COLOR I ELS SEUS ANYS DE PELEGRINATGE es un libro escrito por Haruki Murakami , identificado con ISBN 9788497879095
EL NOI SENSE COLOR I ELS SEUS ANYS DE PELEGRINATGE

Libros de Haruki Murakami

SUEÑO
2013

Didáctica

SUEÑO

TOKYO BLUES
2009

Didáctica

TOKYO BLUES

AFTER DARK
2008

Fantástico

AFTER DARK

Pinball 1973
1979

Didáctica

Pinball 1973

Resumen

Durant ladolescència Tskuro Tazaki , protagonista de la novel?la va formar part dun grup damics , dues noies i tres nois , tots ells fills de famílies de lalta burgesia duna ciutat japonesa anomenada Nagoya . Quan va arribar el moment de triar carrera universitària , tots es van quedar a estudiar allà, llevat Tskuro , que va preferir matricular-se a Tòquio i abandonar el negoci patern . La relació amb lantiga colla es va mantenir durant els períodes de vacances fins que , sense més explicacions , un dels seus membres li va comunicar en nom dels seus amics que no desitjaven mantenir contacte amb ell . Anys després , ja adult , el marginat torna a Nagoya i emprèn un pelegrinatge de visites destinat a esbrinar què va ser el que va motivar aquell rebuig col?lectiu que tant li va doldre i que en certa manera , va modificar el seu caràcter.
Lobra descriu el procés psicològic de maduració personal del protagonista , molt influenciat per la falta dautoestima , provocada per la seva expulsió de la colla juvenil on se sentia tan integrat . El fet que els cognoms de tots els seus integrants , excepte el seu, portaran alguna al?lusió a un color li va fer sentir com algú incolor , sense relleu ni significat i per tant totalment prescindible . Ni les seves amistats estudiantils ni les seves relacions femenines van arribar a quallar , per aquest sentiment dinferioritat . El seu treball professional , tots dos moderadament satisfactoris i remunerats no arriba a compensar la situació daïllament fins que , als trenta- sis anys , coneix una dona que lanima a tornar a la seva ciutat natal i passar comptes amb el seu passat . Lobra , ben escrita , amb estil àgil , encertada encara que de sòbria ambientació i trama variada amb referències culturals , sobretot de música , es llegeix amb facilitat i interès . La seva qualitat literària no arriba a resultar brillant , encara que la temàtica actual reflecteix amb realisme les peculiaritats del caràcter dels japonesos , occidentalitzats en certes costums i gustos però de mentalitat en què es perceben trets genuïns del passat . La problemàtica afectiva del protagonista no li impedeix portar una vida sexual promíscua , entesa com a mer exercici fisiològic . Alguna descripció de somnis eròtics és molt obscena .
Opiniones del libro "EL NOI SENSE COLOR I ELS SEUS ANYS DE PELEGRINATGE"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente