ESCOLTA LA CANÇÓ DEL VENT I PINBALL 1973


ESCOLTA LA CANÇÓ DEL VENT I PINBALL 1973 es un libro escrito por Haruki Murakami tiene un total de 288 páginas , identificado con ISBN 9788416600311 ESCOLTA LA CANÇÓ DEL VENT I PINBALL 1973 se publicó en el año 2016
ESCOLTA LA CANÇÓ DEL VENT I PINBALL 1973

Libros de Haruki Murakami

SUEÑO
2013

Didáctica

SUEÑO

TOKYO BLUES
2009

Didáctica

TOKYO BLUES

AFTER DARK
2008

Fantástico

AFTER DARK

Pinball 1973
1979

Didáctica

Pinball 1973

Resumen

Integren el volum dues novel·les curtes, la segona continuació de lanterior, que van ser publicades respectivament el 1979 i 1980. Com Haruki Murakami (Kyoto, 1949) explica en el pròleg, totes dues formen part dels inicis de la seva carrera com a novel·lista i van ser escrites a la taula de la cuina del bar que en aquella època era el seu mitjà de vida. Els dos relats mostren un fidel reflex de les inquietuds dels joves japonesos de la seva generació, i en ells apareixen molts dels elements que han constituït en anys posteriors els eixos temàtics de la seva producció literària.
Les dues narracions, semblants de forma i contingut, compten amb un personatge central, el narrador, un jove de vint anys, el seu amic, anomenat "Rata" i un xinès, amo del bar on els altres dos es reuneixen. Lacció es desenvolupa en capítols breus que serveixen a lescriptor per recollir les seves converses amb amics o amb alguna parella accidental que, en la segona novel·la, es duplica en dues germanes bessones idèntiques. Inquietuds culturals, literàries, musicals sobretot, reflexos de letapa estudiantil i començaments de lactivitat laboral en una agència de traducció, que samplien amb reflexions existencials i records dinfància. Aspectes que formen en el seu conjunt un entramat significatiu malgrat la seva estructura fragmentària i una mica desordenada. La segona narració, titulada "Pitball 1973", suposa un avanç quant a la seva elaboració novel·lística respecte a lanterior, amb un tractament argumental més definit i uns personatges i situacions millor treballats. El resultat és interessant per conèixer, des duna perspectiva de més de tres dècades, levolució creadora dun dels escriptors japonesos de finals del segle XX més coneguts i valorats internacionalment. Neguit i inestabilitat afectiva, solitud, aïllament i un sentiment poètic de la natura, conformen el contingut daquests relats, de fons autobiogràfic, on es fa evident una total falta dhoritzons espirituals i una identificació de lamor amb la pràctica sexual, que no es fa explícita en detall.Opiniones del libro "ESCOLTA LA CANÇÓ DEL VENT I PINBALL 1973"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente