LELEFANT DESAPAREIX


LELEFANT DESAPAREIX es un libro escrito por Haruki Murakami tiene un total de 400 páginas , identificado con ISBN 9788417031350 LELEFANT DESAPAREIX se publicó en el año 2017
LELEFANT DESAPAREIX

Libros de Haruki Murakami

SUEÑO
2013

Didáctica

SUEÑO

TOKYO BLUES
2009

Didáctica

TOKYO BLUES

AFTER DARK
2008

Fantástico

AFTER DARK

Pinball 1973
1979

Didáctica

Pinball 1973

Resumen

Lelefant desapareix és un conjunt de disset relats, publicat per lescriptor japonès Haruki Murakami (Kyoto, 1949) el 2005 i ara traduït per primera vegada a lespanyol. Les circumstàncies ambientals en què es desenvolupa cada un dells són diferents, tot i que tant el tractament temàtic com els elements formals mostren notables coincidències que presten caràcter homogeni al volum.
Murakami, un dels escriptors més occidentalitzats i de major èxit comercial del seu país, revela en aquesta obra notables influències de la narrativa dempremta surrealista, en històries que transcorren en la fina línia que separa la realitat de la fantasia onírica. Admirador de Kafka, fa que la paradoxa i labsurd semblin abatre?s fatalment sobre els protagonistes dalguns dels seus títols inclosos en aquest volum. En altres relats predominen les petjades dautors americans, traduïts pel mateix Murakami, com R. Carver, patents en el seu caràcter realista, tenyit dhumor negre i amb certs trets sinistres. En ambdós casos sinclouen freqüents referències musicals que procedeixen de la gran afició de lautor tant als compositors clàssics europeus com al jazz. Dotat devident capacitat narrativa en el gènere breu, Murakami aconsegueix atreure latenció del lector per la seva habilitat en lús de la primera persona, forma narrativa que utilitza en tota lobra i li aporta un to de cordial confidencialitat molt atraient. El que transmeten els narradors és un sentit de la vida marcat per la solitud, la incomunicació i unes mancances afectives que tracten de substituir per relacions sexuals esporàdiques, mecàniques i desganades, en un entorn existencial mancat de transcendència.Opiniones del libro "LELEFANT DESAPAREIX"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente