UNDERGROUND (EDICIÓ EN CATALÀ)


UNDERGROUND (EDICIÓ EN CATALÀ) es un libro escrito por Haruki Murakami , identificado con ISBN 9788497879750
UNDERGROUND (EDICIÓ EN CATALÀ)

Libros de Haruki Murakami

SUEÑO
2013

Didáctica

SUEÑO

TOKYO BLUES
2009

Didáctica

TOKYO BLUES

AFTER DARK
2008

Fantástico

AFTER DARK

Pinball 1973
1979

Didáctica

Pinball 1973

Resumen

Ampli reportatge sobre latemptat al metro de Tòquio amb el verinós gas sarín utilitzat amb efectes devastadors en diverses línies el 20 de març de 1995. Els membres que la secta Aum va designar per executar la missió van procedir a distribuir les ampolles del gas en els vagons a primeres hores del matí, en un moment de màxima afluència de viatgers.
Lequip dinformadors dirigit per lautor exposa en primer lloc les circumstàncies en què es van desencadenar cadascun dels atacs, hora, lloc i efectes immediats entre els afectats, així com les mesures demergència adoptades per les forces de protecció civil. Els atemptats van causar la mort de 13 persones i ferides de gravetat en altres 1100, de les quals 984 van patir seqüeles permanents, sobretot pèrdues de visió parcial o total. Per tal de reunir testimonis directes sobre els tràgics esdeveniments, lautor va dur a terme una sèrie dentrevistes amb unes seixanta víctimes, les quals es van prestar a respondre les preguntes plantejades al voltant de les impressions sentides en els moments de latemptat. Homes i dones de diferents professions, classes socials, tot i empleats en la seva majoria, i de totes les edats, des de ladolescència i la joventut a la vellesa reviuen les emocions sentides en percebre la imminència de la mort. El succés cobra així un especial relleu humà que les cròniques periodístiques, escrites per informar el gran públic, es van limitar a descriure en els seus trets més elementals i anecdòtics. Lobra és de gran interès no només per conèixer en profunditat els fets referits, sinó també per denunciar la crueltat que els actes de terrorisme cec provoquen sobre les persones innocents que els pateixen.
Haruki Murakami (Japó, 1949) és un dels escriptors més destacats del seu país i el seu nom sonava el 2013 com a possible guanyador del premi Nobel.


Opiniones del libro "UNDERGROUND (EDICIÓ EN CATALÀ)"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente