Resumen
Si diem all&242; tan típic que &171;l&8217;&192;via Remei no necessita presentació&187;, no diem cap mentida. Aquesta mataronina és coneguda pels seus llibres: "La cuina de l&8217;&192;via Remei"(2001) i "Plats i secrets de l&8217;&192;via Remei" (2003), ambdós tradu&239;ts al castell&224;, i "&192;via Remei, vull cuinar" (2004), amb il·lustracions de la seva filla, Cristina Martí. També ha contribu&239;t a la seva popularitat la participació en diversos programes de r&224;dio i televisió. Per&242; el que poca gent sap (encara) és que l&8217;&192;via Remei va regentar durant anys, junt amb el seu marit i els seus sogres, la bacallaneria anomenada Can Reitons, al cor de Mataró, i fruit d&8217;aquesta experi&232;ncia ara ens ofereix aquest nou títol, "L&8217;&192;via Remei talla el bacall&224;". Bon profit!
<