Ficha Técnica

  • Título: EL MAPA DELS BONS BOLETS A CATALUNYA
  • Autor: Ramon pascual
  • Publicación: 2008
  • Editorial: Portic
  • Isbn: 9788498090482
  • Páginas: 208
  • Encuadernación: Tapa blanda



Resumen

A partir d’una llista dels 50 bolets comestibles més buscats pels boletaires (+ els 3 o 4 metzinosos més habituals), el llibre es desplega de la manera següent a una mitjana de 3-4 pàgines per bolet: 1) On trobar-los: a) Fitxa tècnica del bolet; b) Explicar l’espai que el caracteritza i fixar el mapa de cada espècie, c)Diferenciar en un requadre els bolets semblants (tot amb fotografies) 2) Com cuinar-los (1 pàgina): una recepta de cuina per a cada bolet: foto 3) Experiències del col·lectiu de boletaires. Diari del “col·lectiu Tocats pel bolet”: entre ½ pàgina i una, segons el bolet: anotacions de camp sobre on s’ha trobat bolets, acompanyats amb fotos de, per exemple, ceps enormes, cistells plens de rovellons, escampades de fredolics.... etc. Aquest darrer apartat aporta l’element humà: surten persones, es veuen mans collint el bolet.... etc. El col·lectiu es format per 6 boletaires. Es donaran els noms a les pàgines de crèdit.<


Opiniones del libro "EL MAPA DELS BONS BOLETS A CATALUNYA"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente