libro Els bolets: on surten, com es coneixen, com es cuinan

Els bolets: on surten, com es coneixen, com es cuinan

Ramon pascual

Els bolets: on surten, com es coneixen, com es cuinan es un libro escrito por Ramon pascual tiene un total de 256 páginas , identificado con ISBN 9788473067386 Els bolets: on surten, com es coneixen, com es cuinan se publicó en el año 2001




Ficha Técnica

  • Título: Els bolets: on surten, com es coneixen, com es cuinan
  • Autor: Ramon pascual
  • Publicación: 2001
  • Editorial: Portic
  • Isbn: 9788473067386
  • Páginas: 256
  • Encuadernación: Tapa blanda



Resumen

Els bolets és un llibre, idoni tant per a principiants com per a iniciats, que introdueix el lector, duna manera senzilla però rigorosa, en lapassionant món de la micologia. Les descripcions i els acurats dibuixos de 75 espècies, comestibles o metzinoses, en permet la correcta determinació i també assabentar-se de moltes curiositats sobre cadascuna delles. Unes receptes de cuina, originals i poc conegudes, i una trentena de fotografies, complementen la informació que es dóna per a saber, en definitiva, on i quan shan danar a buscar els bolets, com sidentifiquen i quina és la millor manera de cuinar-los.<


Opiniones del libro "Els bolets: on surten, com es coneixen, com es cuinan "


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente