Ficha Técnica

  • Título: El vinagre
  • Autor: Marta Carnicero
  • Publicación: 2012
  • Editorial: Sd edicions
  • Isbn: 9788492607846
  • Páginas: 20
  • Encuadernación: Tapa blanda



Resumen

El vinagre de Marta Carnicero. Marta Carnicero és enginyera industrial i professora de tecnologia industrial catalana que ha difós la seva passió per la gastronomia com a autora de diversos llibres i articles de cuina i a través de la col·laboració amb diferents mitjans de comunicació. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria Hofmann, a més d’assistir a cursos monogràfics sobre la cuina de diversos llocs del món. La idea que el vinagre s’elaborava a partir dels vins que es feien malbé ha quedat descartada, i avui dia n’hi ha per a tots els gustos i per a totes les butxaques. I, si bé és cert que el preu és directament proporcional a la seva qualitat, és innegable que un bon vinagre val el que costa: no concentra pas el mal caràcter del vi que l’origina, sinó moltes de les seves qualitats, i és capaç de desplegar-les en els plats on intervé, aportant-hi el seu particular bagatge aromàtic i alhora un punt àcid, però subtil.<


Opiniones del libro "El vinagre "


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente