libro Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina

Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina

Carme picas

Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina es un libro escrito por Carme picas tiene un total de 202 páginas , identificado con ISBN 9788499589800 Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina se publicó en el año 2014




Ficha Técnica

  • Título: Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina
  • Autor: Carme picas
  • Publicación: 2014
  • Editorial: Síntesis
  • Género: Didáctica
  • Isbn: 9788499589800
  • Páginas: 202



Resumen

Amb aquest llibre les autores posen a l’abast dels estudiants i professionals la seva experiència, tant en l’àmbit professional com en l’educatiu. Carme Picas és professora de l’Escola d’Hostaleria de Girona. Anna Vigatà és professora de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell.

Els continguts corresponen al currículum del cicle formatiu de grau superior de direcció de cuina. Les activitats de classe, directament vinculades als continguts, han estat pensades per facilitar l’estudi i guiar el treball dels estudiants en el seu procés d’adquisició de les competències específiques pròpies d’aquests professionals.

Les elaboracions que es proposen es basen en receptes tradicionals que han estat adaptades a la cuina dels nostres dies. Pretenen contribuir a desenvolupar la creativitat i la imaginació dels joves cuiners i, alhora, a mantenir viva la tradició gastronòmica.

<


Opiniones del libro "Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina "


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente