libro Reposteria en galicia: sobremesas e outras lambeatadas de onte a hoxe

Reposteria en galicia: sobremesas e outras lambeatadas de onte a hoxe


Reposteria en galicia: sobremesas e outras lambeatadas de onte a hoxe es un libro escrito por Mariano García tiene un total de 432 páginas , identificado con ISBN 9788483022009 Reposteria en galicia: sobremesas e outras lambeatadas de onte a hoxe se publicó en el año 1997




Ficha Técnica

  • Título: Reposteria en galicia: sobremesas e outras lambeatadas de onte a hoxe
  • Autor: Mariano García
  • Publicación: 1997
  • Editorial: Xerais
  • Isbn: 9788483022009
  • Páginas: 432
  • Encuadernación: Tapa dura



Resumen

Iníciase o libro cunha aproximación a unha historia dos nosos doces e cunha serie de trucos e advertencias útiles para a elaboración das receitas propostas. As 219 propostas larpeiras están organizadas nos seguintes grupos: cremas, masas e outros complementos; bicas, biscoitos e similares; bolas, budíns, roscas e roscóns; canas, cocadas, chulas, torradas e outras lambetadas; doces de améndoa; doces de froitas; doces do entroido e da matanza; queixos e demais doces de leite; rosquillas e outros doces con baño de xarope. Cada unha das receitas, redactadas de forma moi comprensible, inclúe os ingredientes, a preparación e as súas posibles variantes. O libro inclúe, tamén, setenta e dúas páxinas de fotografías a toda cor, de grande beleza e valor documental, ademais dun glosario e unha completa bibliografía.<


Opiniones del libro "Reposteria en galicia: sobremesas e outras lambeatadas de onte a hoxe "


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente