VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE

VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE

Ana Torrontegui Salazar

VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE es un libro escrito por Ana Torrontegui Salazar tiene un total de 240 páginas , identificado con ISBN 9788484785897 VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE se publicó en el año 2014




Ficha Técnica

  • Título: VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE
  • Autor: Ana Torrontegui Salazar
  • Publicación: 2014
  • Editorial: Triangle postals
  • Género: Cocina
  • Isbn: 9788484785897
  • Páginas: 240
  • Encuadernación: Rústica



Resumen

La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia valenciana sap treure partit de la increïble abundància i diversitat paisatgística: cuina litoral i cuina d?interior, cuina rural i cuina burgesa, cuina tradicional i cuina d?avantguarda, que coneixerem en un viatge a través de la història dels productes, el territori i quaranta receptes escollides.


Opiniones del libro "VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente

Libros similares de tu interés

VALENCIAN PAELLAS

Cocina

VALENCIAN PAELLAS

Rafael marmol

VALENCIANISCHE GASTRONOMIE UND KÜCHE
2014

Cocina

VALENCIANISCHE GASTRONOMIE UND KÜCHE

Ana Torrontegui Salazar

¡VAYAMOS AL GRANO!
2015

Cocina

¡VAYAMOS AL GRANO!

Christine mcfadden

VEGAN SMOOTHIES
2017

Cocina

VEGAN SMOOTHIES

Fern Green

VEGAN, THE COOKBOOK
2017

Cocina

VEGAN, THE COOKBOOK

Jean-Christian Jury

VEGANA Y TRADICIONAL
2016

Cocina

VEGANA Y TRADICIONAL

Marta castells

VEGANO FACIL
2017

Cocina

VEGANO FACIL

Blanca herp

VEGANO Y DELICIOSO
2015

Cocina

VEGANO Y DELICIOSO

Maria Vicente