Ficha Técnica

  • Título: TAULA I BARRA
  • Autor: Quim Monzó
  • Publicación: 2017
  • Editorial: librosdevanguardia
  • Género: Cocina
  • Isbn: 9788416372386
  • Páginas: 224



Resumen

En aquest llibre, Quim Monzó parla de menjar i de beure. Julià Guillamon aplega en aquest llibre una selecció dels seus millors articles sobre el menjar i el beure, ordenats per conceptes (aigua, arròs, brou, xampany, entrepans, escudella... ). Una delícia dun dels autors més llegits de les lletres catalanes, després de sis anys sense publicar cap llibre.


Opiniones del libro "TAULA I BARRA"


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente

Libros similares de tu interés

TEGUI
2017

Cocina

TEGUI

German Martitegui

TELVA EL GRAN LIBRO DE COCINA

Cocina

TELVA EL GRAN LIBRO DE COCINA

Varios autores

TEPPANYAKI
2016

Cocina

TEPPANYAKI

Equipo susaeta

TEXTURA DE LOS ALIMENTOS
2001

Cocina

TEXTURA DE LOS ALIMENTOS

A.J. Rosenthal

THAILAND: THE COOKBOOK
2014

Cocina

THAILAND: THE COOKBOOK

Jean-Pierre Gabriel

THE 10 SECRETS FOR COOKING PAELLA

Cocina

THE 10 SECRETS FOR COOKING PAELLA

Jose Maria Cal

THE GREAT DISTER COOKBOOK
2017

Cocina

THE GREAT DISTER COOKBOOK

Aaron Bertelsen